Balis: Seminyak ir Canggu- instagramerių ir surferių rojus

Pirmai stotelei pasirinkome Seminyak ir Canggu. Aš nostalgijos vedama norėjau grįžti į Seminyaka , į tas pačias vietas kuriose buvau prieš metus.

Kaip jau minėjau Seminyak, o ypač Canggu yra hipsterių ir banglentininkų rojus. Nuostabūs paplūdimiai, intagramiškos kavinės, organiškas maistas ir ryškiausi saulėlydžiai.

Seminyak

Nakvynė

Pirmą naktį praleidome Seminyak, nedideliame viešbutyje. Jis šiektiek toliau nuo visu linksmybių centro, bet jo kaina tik 20e už naktį, dviviečiame kambaryje su pusryčiais.

https://www.booking.com/hotel/id/the-aswana-seminyak.en-gb.html?label=gen173nr-1FCAEoggI46AdIM1gEaEKIAQGYAQm4AQbIAQ_YAQHoAQH4AQuIAgGoAgM;sid=e6dc939a154b6a443a913667e6fb2580

Kaip ir visada pasikartosiu, jog galite gauti papildoma 10 %nuolaidą https://www.booking.com/s/52_6/agne2642

Pirma kartą būdama Seminyak apsistojau Montigo Resort Seminyak. Jis gerokai brangesnis, bet pačiame centre, prie pat Potatoe Head Beach club ir vandens.

Mano Top vietos Seminyak :

Jau minėtas Potatoe Beach Club. Infitiny pool, gera muzika, super vieta stebėti saulėlydžius, iš baro tiesiai į paplūdimį.

Kynd community – šiuo metu, turbūt pati populiariausia kavinė Balyje. Kainos ten tikrai aukštesnės, moki už gražią aplinką ir fame, bet man tikrai labai patiko Berry bowl ir Big Boss Breaky. Pusryčių kaina apie 7e.

Coffee Cartel –  rožinės lattes, jauki aplinka, bet pagrinde rožinės lattes.

Motel Mexicola – diena puiki vieta meksikietiškam maistui, vakare Bintangui ir šokiams . Dar paminėčiau La Favela, tik šį kartą iki jos nenusigavom.

Canggu

Canggu daug ramesnis nei Seminyak, mažiau mašinų, visi labiau atsipalaidavę, dauguma ten važiuoja surfinti, o ne tūsintis. Beje vietinė taxi mafia yra uždraudusi Grab, Uber ir net oficialius BlueBird taxi Canggu. Vienintelė galimybė – privatūs vairuotojai su fiksuota kaina, min. 70tuks. rupijų, net ir pavaziuoti porą metrų.

Canggu yra vos uz 20-30 min kelio nuo Seminyak. Ir būtinai važiuokite pro Canggu Shortcut, tai jums sutaupys kokių 30 minučių. Tai siauras keliukas vidurį ryžių lauko, dvi mašinos ten sunkiai prasilenktų. Ir niekada nebandykite lenkti, nes atsidursite tam pačiam ryžių lauke.

Nakvynė

Apsistojome dviejuose vietos https://www.booking.com/hotel/id/the-apartments-canggu.en-gb.html?label=gen173nr-1FCAEoggI46AdIM1gEaEKIAQGYAQm4AQbIAQ_YAQHoAQH4AQuIAgGoAgM;sid=e6dc939a154b6a443a913667e6fb2580 ir https://www.booking.com/hotel/id/echo-beach-resort.en-gb.html?label=gen173nr-1FCAEoggI46AdIM1gEaEKIAQGYAQm4AQbIAQ_YAQHoAQH4AQuIAgGoAgM;sid=e6dc939a154b6a443a913667e6fb2580 , pastarasis ir buvo tie 200 kvm apartamentai, naktis 30e žmogui.

Mano Top vietos Canggu

Give Café-  Kynd Community sesė, labai jauki, veganiška ir non-profit, 100 % pelno atiduodanti labdarai . Labai rekomenduoju Mister Mushies ir Unicorn blynus ir aišku Smoothie bowl.

Deus Ex Machine Temple of Enthusiasm –  visiems DEUS ir motociklų fanams. Kavinė, parduotuvė ir dirbtuvės viename. Beje kainos ten super super geros!

The Lawn – ah štai čia ta vieta kur gali pamatyti tubūt gražiausią ir spalvingiausią saulėlydį. Pasistenkite atvykti kokia valandą prieš saulėlydi, kad gauti geriausią spotą.

The Loft Bali – dar viena instagraminė kavinė, kolkas ne tokia populiari, bet turi gražią lauko terasą ir laaaabai skanius taco.

Taip paskaičius atrodo mes nieko ten nedarėme tik valgėme ir pildėm instagramą. Bet visas aplankytas šventyklas ir pora hiden gems aprašysiu kitame įraše. Xxx

Leave a Reply